Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës se me Vendimin e Rektorit nr.200, datë 20.11.2019 është shpallur periudha zgjedhore për anëtar të Këshillave Studentorë të Fakulteteve të Universitetit të Tiranës

 

 

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit të Tiranës se me Vendimin e Rektorit nr.200, datë 20.11.2019 (kliko këtu), është shpallur periudha 20 nëntor 2019- 17 dhjetor 2019 si periudhë zgjedhore për anëtar të Këshillave Studentorë të Fakulteteve të Universitetit të Tiranës dhe data 18 dhjetor 2019 si datë të zgjedhjeve për anëtar të Këshillave Studentorë të Fakulteteve të Universitetit të Tiranës.

Rregullorja për Zgjedhjet e Para të Këshillave të Studentëve në Universitetin e Tiranës e miratuar me Vendimin e Senatit Akademik nr. 22, datë 26.06.2019 gjendet në linkun (kliko këtu)

Për më shumë informacion për procedurat zgjedhore lutemi të interesoheni pranë fakulteteve.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *