NOCIONI I NDIHMËS SHTETËRORE QË ÇRREGULLON TREGUN E LIRË DHE KONKURRENCËN SIPAS LEGJISLACIONIT DHE PRAKTIKËS NDËRKOMBËTARE

 
Fjoralba Caka- “Nocioni i ndihmës shtetërore që çrregullon tregun e lirë dhe konkurrencën sipas legjislacionit dhe praktikës ndërkombëtare”
View Fullscreen