Organika e personeli akademik me kohë të plotë në IFBZ.

Organika e personeli akademik me kohë të plotë në Institutit të Fizikës Bërthamore të Zbatuar.

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Elida  Bylyku  Prof.Dr.

Drejtor 

Departamenti i Metodave Analitike Instrumentale 

Nr.

Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Fatos Ylli  Prof.Dr. Përgjegjës 
2 Mirela  Alushllari  Dr. Personel akademik
3 Iris  Bakiri Msc. Personel akademik
4 Iris  Tufa Msc. Personel akademik
5 Lotar Kurti Msc. Personel akademik

Departamenti i  Mbrojtjes nga Rrezatimi dhe Rrjetet e Monitorimit 

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Entelë Gavoçi Prof. Asoc.Dr. Përgjegjës 
2 Liljana  Kola  Prof. Asoc.Dr. Personel akademik
3 Dritan  Prifti  Dr. Personel akademik
4 Irma  Bërdufi Msc. Personel akademik
5 Klotilda Nikaj Msc. Personel akademik

Departamenti i Radiometrisë dhe Radiokimisë

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Manjola  Shyti  Dr.  Përgjegjës 
2 Brunilda  Daci  Prof. Asoc.Dr. Personel akademik
3 Florinda  Cfarku  Dr.  Personel akademik
4 Gani Demiraj Msc. Personel akademik
5 Kozeta Bode (Tushe) Msc. Personel akademik
6 Elida  Bylyku  Prof.Dr. Personel akademik

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *