Organika e personelit akademik me kohë të plotë të ISE

Organika e personelit akademik me kohë të plotë të Institutit të Studimeve Evropiane

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Ilira Sulo Prof.Dr. Drejtore

Departamenti i Diplomacisë dhe Marrëdhënie Ndërkombëtare

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Doris Koliqi Dr. Personel akademik

Departamenti i Politika dhe Qeverisja në Europë

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Elena Polo Msc Personel akademik

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *