Organika me kohë të plotë e personelit akademik në FSHS

Organika me kohë të plotë e personelit akademik të Fakultetit te Shkencave Sociale

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Edmond  Rapti Prof. Dr Dekan
3 Blendi Çeka Dr. ZV.Dekan
4 Eliora Kulluri/Bimbashi Prof. Asoc. Dr. ZV.Dekan

Departamenti i Filozofise

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Aida Goga Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Zana Sota/Strazimiri Dr. Personel akademik
3 Adriana Anxhaku Prof.Asoc Personel akademik
4 Gjergj Sinani Prof.Dr Personel akademik
5 Ferit Baça Dr. Personel akademik
6 Ledian Rusta Dr. Personel akademik
7 Majlinda Keta Dr. Personel akademik
8 Alment Muho Dr. Personel akademik

Departamenti i  Psikologjise dhe Pedagogjise

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Theodhori Karaj Prof. Dr. Pergjegjes Departamenti
3 Zenel Orhani Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
4 Adem Tamo Prof. Dr. Personel akademik
5 Livia    Dr. Personel akademik
6 Artemisi Shehu Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
7 Kozeta Noti Dr. Personel akademik
8 Arjana Muçaj Prof. Asoc. Dr. Personel akademik
9 Migena Buka Dr. Personel akademik
11 Blerta Bodinaku Dr. Personel akademik
12 Elvisa Sokoli Dr. Personel akademik
13 Eralda Zhilla Dr. Personel akademik
14 Bardhyl Musaj Prof. Dr Personel akademik
15 Eglantina Dervishi Dr. Personel akademik
16 Gerda Sula Dr. Personel akademik
17 Anila Sulstarova Dr. Personel akademik
18 Edvin Lame  Dr. Personel akademik
19 Valbona Sauku Dr. Personel akademik
20 Nada Kallçiu Dr. Personel akademik
21 Ornela Zhilla Dr. Personel akademik
22 Skerdi Zahaj Dr. Personel akademik
23 Leticia Gusho/Papa Dr. Personel akademik
24 Edmond  Rapti Prof. Dr Personel akademik

Departamenti i Punes dhe Politikes Sociale

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Rudina Rama Prof.Asoc Pergjegjes Departamenti
2 Eliona Kulluri/Bimbashi Prof.Asoc Personel akademik
3 Izela Tahsini Prof.Asoc Personel akademik
4 Juliana Ajdini Prof.Asoc Personel akademik
5 Veronika Duci Prof.Asoc Personel akademik
6 Elona Dhëmbo Dr. Personel akademik
7 Irida Agolli/Nasufi Prof.Asoc Personel akademik
8 Edmond Dragoti Prof.Dr Personel akademik
9 Edlira Haxhiymeri Prof.Dr Personel akademik
10 Daniela Kalaja Prof.Asoc Personel akademik
11 Marinela Sota Prof.Asoc Personel akademik
12 Fatlinda Berisha/Tahiri Prof.Asoc Personel akademik
13 Erika Bejko Dr. Personel akademik
14 Monika Cenameri/Taçi Dr. Personel akademik
15 Artur Rada Prof.Asoc Personel akademik
16 Florion Bejleri Dr. Personel akademik
17 Nevila Koçollari/Furxhiu Prof.Asoc Personel akademik
18 Fiona Todhri Prof.Asoc Personel akademik
19 Eris Dhamo Dr. Personel akademik
20 Emanuela Ismaili Dr. Personel akademik
21 Miranda Spahiu/Hysa Dr. Personel akademik

Departamenti i Sociologjise

Nr. Emër Mbiemër Titull/Gradë Funksioni
1 Blerina Hamzallari Dr. Pergjegjes Departamenti
2 Zyhdi Dervishi Prof.Dr Personel akademik
3 Lorenc Ligori Msc Personel akademik
4 Julian Bejko Dr. Personel akademik
5 Merita Pone Doc. Dr. Personel akademik
6 Stela Karaj Dr. Personel akademik
7 Grida Duma/Shqina Prof.Asoc Personel akademik
8 Teuta Starova Dr. Personel akademik
10 Brunilda Zenelaga Dr. Personel akademik